Facebook
Google+
Pinterest
Youtube
Blogger
Flickr

Fordítóiroda

+36/1/260-6841 | iroda@enviro.hu
Magyarul In English Auf Deutsch

Cégünk

Az Enviro Fordítóiroda NON-STOP áll rendelkezésére bármilyen jellegű fordítás elkészítésében!


fordítóiroda budapestIrodánknak Megbízóink megelégedettsége a legfontosabb.

Vállalati filozófiánk, hogy ügyfeleink részére folyamatos, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, mely mind a szolgáltatások árában, mind a rugalmasságban meghaladja versenytársaink szolgáltatási színvonalát.
Több éves működésünk során mintegy kétezer cég és több ezer magánszemély részére nyújtottunk szolgáltatást. Az Enviro Fordítóiroda minőségi szolgáltatásai és a fordítóiroda árai versenyképesek a hazai piacon.
Kollégáink sokéves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek és szinte minden kontinensen megtalálhatóak, így biztosítjuk a megfelelő nyelvi környezetet annak érdekében, hogy ügyfeleink részére maximális színvonalú fordítási szolgáltatást nyújthassunk. Az általunk elvállalt munkákat lelkiismeretesen, kiemelkedő szakmai színvonalon, a határidők pontos betartásával és a megbízók különleges kéréseinek figyelembe vételével végezzük el.
A fordítási munkák koordinálását fordításkoordinátoraink végzik, ők tartják a kapcsolatot megbízóinkkal és a fordítóinkkal, figyelemmel kísérik a folyó projekteket, ügyelnek a megbízók által támasztott elvárások és a határidők pontos betartására.
Az Enviro Fordítóiroda képzett kollégái a legegyszerűbb szövegszerkesztéstől az igényes, nyomdakész kiadványok elkészítéséig minden típusú munkában gyakorlottak.

Fordítás, hiteles fordítás vagy szakfordítás idegen nyelvre? Semmilyen nyelvkombináció nem jelent problémát, legyen az akár angol-kínai, német-francia, vagy orosz-vietnámi. Az Enviro Fordítóiroda szerződött fordítói minden kontinensen megtalálhatóak, így biztosítjuk a megfelelő nyelvi környezetet annak érdekében, hogy Ügyfeleink részére a maximális színvonalú fordítási szolgáltatást nyújthassuk.

Az Enviro Fordítóiroda munkatársai az igényes munkavégzés és az udvarias kiszolgálás elkötelezett hívei.
Keressen bennünket a nap bármely szakában, állunk megtisztelő rendelkezésére.
Felkészült kollégáink udvariasan és mindenre kiterjedően segítenek Önnek, hogy munkáját a nyelvi nehézségek a lehető legkisebb mértékben se akadályozzák.

Csak egy e-mail, és mi azonnal válaszolunk!
(adószám: 13656711-2-42)

 

Mikor érdemes fordítóirodához fordulni?

Manapság egyre gyakrabban lehet szükségünk arra, hogy magyar nyelvű dokumentumainkat valamilyen más nyelvre fordíttassuk. Ennek számos oka lehet, kezdve a külföldi munkavállalástól, a tanuláson át, egészen a külföldi gazdasági jellegű terjeszkedésig. Bármelyik esetről is legyen szó, jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon milyen esetekben érdemes fordítóirodát segítségül hívni a fordításhoz?

Ez nagyrészt a fordítandó anyag összetettségétől függ. Minél bonyolultabb egy feladat, annál inkább ajánlott egy fordítóirodára támaszkodni. Egy másik szempont lehet, hogy milyen célból van szükségünk az idegen nyelvű szövegre, sok esetben ugyanis csakis a hiteles, fordítóirodából származó iratokat fogadják el.

Fontos megjegyeznünk a fordítás tekintetében, hogy a megrendelő előtt két lehetőség is áll, nevezetesen választhat anyanyelvi és nem anyanyelvi fordítót is. Tény, hogy előbbi magasabb színvonalú munkát képes végezni, ám azt is el kell ismerni, hogy számuk jóval alacsonyabb, mint nem anyanyelvi társaiké.

Fordíttatna? Forduljon bizalommal az Enviro Fordítóirodához!

 

Milyen eseteken állunk a rendelkezésére?

Bármilyen fordítási feladatot ránk bízhat, legyen szó egyszerű levelezésről vagy összetett szaktudást megkövetelő iratok fordításának ügye!

Milyen szolgáltatásokat tudunk nyújtani Önnek?

  • Fordítás és szakfordítás: A benyújtott szöveg fordítása a kért nyelvre.
  • Lektorálás: Már kész fordítások ellenőrzése, nyelvhelyességi és stilisztikai ellenőrzés.
  • Lektorált szakfordítás: A benyújtott szöveg fordítása és egyben lektorálása.

Magasan képzett munkatársaink megbízhatóak, a jogszabályi előírásoknak megfelelően járnak el. Mivel gyakran fordítunk szakszöveget, kollégáink között pénzügyi, jogi és számos egyéb területen jártas szakember dolgozik, így biztos lehet benne, hogy a fordításra szánt anyaga a legjobb kezekbe kerül.

Amennyiben megbízható, szakmailag elismert fordítót keres, nálunk a legjobb helyen jár! Cégünk hosszú évek óta végzi megbízhatóan a legkülönfélébb fordítási feladatokat. Keressen bennünket bizalommal, ha minőségi, precíz fordítást szeretne!

 

Miért érdemes profikra bízni a fordítást?

Ma már rengetegen ismernek hazánkban valamilyen idegen nyelvet, hiszen enélkül számos területen nehéz lenne boldogulni. Gondoljunk akár csak a számítógépek világára, ahol az angoltudás szinte kötelező ahhoz, hogy ne vesszünk el a különböző programok között.

Azonban sokszor adódik olyan élethelyzet, amikor pontos nyelvhasználatra és fordításra van szükség, legyen az akár egy szakmai irat vagy éppen egy bizonyítvány. Ilyenkor mindenképpen érdemes felkeresni egy fordítóirodát!

Fordítóirodánk olyan munkatársakkal dolgozik együtt, akik a nyelvi fordítási szolgáltatások széles skálájában tudnak segédkezni a megbízóknak. Ha Önnek is igénye a precizitás és a professzionális fordítás, ha nem szeretne véletlenül sem hibát véteni egy fontos üzleti partner előtt vagy egyszerűen csak maximálisan szeretné kihasználni az idegen nyelvek adta lehetőségeket, akkor forduljon hozzánk!

Fordítóirodánk a nap bármely szakában várja a jelentkezését, keressen minket bizalommal!

 

 

Kétnyelvű cégalapítás? Velünk lehetséges!

jogi fordításMióta az országhatárok közötti kötetlen utazás nagyobb méreteket öltött, gyakrabban előfordul, hogy eltérő anyanyelvűek közötti barátságok, esetleg üzleti viszonyok kötődnek. Az sem szokatlan, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve két jó barát egy vállalkozásba fogjon. De mi a helyzet akkor, ha mindkettejük anyanyelve más? Vagy, ha a befektetők más országból származnak? Nos, fordítóirodánk ebben nyújt segítséget!

A cégalapítástól kezdve, az ügyintézéseken át, bármilyen hivatalos és jogi fordítást ránk bízhat! Ezzel a megoldással könnyedén értelmezhetővé válnak a céges ügyek mindkét fél számára, továbbá a külföldi befektetők is több bizalommal állnak majd a vállalati dolgokhoz! A jogi fordítások segítségével gördülékenyebbé tehet bizonyos folyamatokat is!

Fordítóirodánk emellett biztosítja, hogy a hivatalos fordítások hitelesek és hibátlanok lesznek. További érv, mely mellettünk szól, hogy a nap bármely szakában felkeresheti fordítóinkat, így az ügyintézés rövidebb időintervallumon belül megtörténhet, nincs várakozási vagy késlekedési idő! Keressen minket bizalommal!

Honosítással kapcsolatos fordítások Honosítás esetében kötelező a megfelelő hivatalhoz benyújtani az eredeti születési anyakönyvi kivonatot, valamint a családi állapotot igazoló...
[Tovább]

A jogi szakszövegek átszövik mindennapjainkat, mégis a megértésükhöz szakértőkre van szükségünk, sokszor még anyanyelvünkön is. Fordítóirodánk...
[Tovább]

Mikor van szükség záradékolt fordításra? Záradékolt fordításkor irodánk az elkészült dokumentumhoz fűzött, aláírt és lepecsételt hivatalos irattal tanúsítja, hogy a fordítás szövege...
[Tovább]