Az Enviro Fordítóiroda non-stop áll rendelkezésére!

Kérjen árajánlatot!

Amennyiben kapott tőlünk árajánlatot és azt megfelelőnek tartja, úgy az alábbi linken megrendelhető a fordítás

Megrendelés!

Szakfordítás a jog nyelvén

A jogi szakszövegek átszövik mindennapjainkat, mégis a megértésükhöz szakértőkre van szükségünk, sokszor még anyanyelvünkön is. Fordítóirodánk vállalja szakszövegek átültetését bármilyen idegen nyelvre, illetve fordítva! Precíz lektorainknak köszönhetően a hibák lehetőségét abszolút minimalizáljuk.

Jogi fordításaink szakszerűek, pontosságra és hitelességre törekszünk munkánk során. Legyen szó akár polgári-, akár büntetőjogról, fordítóink minőségi munkát nyújtanak.

Budapesti fordítóirodánk megállás nélkül üzemel, az Önök rendelkezésére áll, a határidőket maguk a szakszövegek szabják meg. Amennyiben Önnek nem a gyorsaság a legfontosabb, hanem az alaposság és a szakszerűség, akkor jó helyen jár! Jogi szakfordítóink számos referenciával rendelkeznek, jelszavunk a pontosság.

Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket bátran, fordítóirodánk egy percre sem áll le! A jog nyelvén beszélő szakfordítóink rendelkezésére állnak. EnviroClean Hungary Kft. – Minőségi fordítás, elérhető áron!

Szakmai témában a gondolataink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Et voluptas architecto nostrum pariatur.

Honosítással kapcsolatos fordítások

Honosítás esetében kötelező a megfelelő hivatalhoz benyújtani az eredeti születési anyakönyvi kivonatot, valamint a családi állapotot igazoló eredeti okmányokat (például házassági anyakönyvi kivonat).

Szakfordítás a jog nyelvén

A jogi szakszövegek átszövik mindennapjainkat, mégis a megértésükhöz szakértőkre van szükségünk, sokszor még anyanyelvünkön is. Precíz lektorainknak köszönhetően a hibák lehetőségét abszolút minimalizáljuk.

Mikor van szükség záradékolt fordításra?

Záradékolt fordításkor irodánk az elkészült dokumentumhoz fűzött, aláírt és lepecsételt hivatalos irattal tanúsítja, hogy a fordítás szövege egyenértékű az eredeti szöveggel, hivatalos szakfordító végezte a munkát.