Facebook
Google+
Pinterest
Youtube
Blogger
Flickr

Szakfordító iroda

+36/1/260-6841 | iroda@enviro.hu
Magyarul In English Auf Deutsch

Szakfordító iroda

Szerző: Enviro Fordítóiroda  |  2013.08.15  |  Forrás: Enviro Fordítóiroda

Az Enviro szakfordító iroda bármilyen szövegre vállal szakfordítást, legyen szó üzleti, jogi, vagy keresztnyelves szakfordításról.

Szakfordítás Önnek - bármikor

A szakfordítás az Enviro szakfordító iroda egyik fő profilja, több éves tapasztalataink és a szakfordítás területén magas szinten képzett kollégáink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére, hisz nálunk az Ön igénye van a központban. Ezt bátran garantáljuk nem csupán a szakfordítás minőségét tekintve, de arra nézve is, hogy a szakfordítás mennyi idő alatt készül el.

Szakfordítás általában

A professzionális szintű szakfordításhoz speciális szakfordítói végzettség és sokrétű tapasztalat szükséges. A szakfordításhoz szükséges végzettségen túl azonban a különböző iparágak, területek ismerete is elengedhetetlen ahhoz, hogy egy fordítás minden minőségi feltételnek megfeleljen. Az Enviro szakfordító iroda a szakfordítás során mindezt kínálja Önnek rövid, megegyezés szerinti határidővel.

Jogi és üzleti szakfordítás

A szakfordítás során felmerülő összes terület közül a jogi és üzleti szakfordítás külön említést érdemel, hiszen az ilyen speciális célú szakfordításokra kiemelten igaz, hogy hatalmas kárt okozhat a nem 100%-osan precíz és helytálló szakfordítás. Ennek megfelelően jogi szakfordítást kizárólag erre a területre szakosodott kollégák végeznek.

Keresztnyelves szakfordítás

A jogi és üzleti szakfordítás mellett a keresztnyelves szakfordítás is egy speciális területe a szakfordításnak. A keresztnyelves szakfordításnál a szakfordító egy idegennyelvről egy másik idegennyelvre készíti el adott szöveg szakfordítását. Itt is a szakfordítás elvégzéséhez szükséges végzettségnél magasabb szintű végzettségre van szükség, hiszen az ilyen típusú szakfordítás sokkal komplexebb, és több hibalehetőséget rejt, mint az egynyelvű szakfordítás.

Professzionális szakfordítás 100% garanciával

Azért, hogy Ön biztos lehessen benne, hogy a fent elmondottak az Enviro szakfordítói irodára tökéletesen igazak, a szakfordításra 100% garanciát vállalunk. Természetesen ez nem csak az egynyelvű szakfordításokra, hanem a jogi, üzleti, keresztnyelves szakfordításokra is igaz. Ezzel szeretné az Enviro szakfordítói iroda garantálni, hogy az általunk elvégzett szakfordítás teljes mértékben megállja a helyét, és Önnek megelégedésére lesz.


Mivel az Enviro szakfordítói iroda tudja, hogy a szakfordítás minőségén túl a gyorsaság is alapvető, ezért éjjel-nappal áll az Ön rendelkezésére.


Keressen irodánkat bizalommal:
Tel.: 260-68-41
E-mail: iroda@enviro.huHonosítással kapcsolatos fordítások Honosítás esetében kötelező a megfelelő hivatalhoz benyújtani az eredeti születési anyakönyvi kivonatot, valamint a családi állapotot igazoló...
[Tovább]

A jogi szakszövegek átszövik mindennapjainkat, mégis a megértésükhöz szakértőkre van szükségünk, sokszor még anyanyelvünkön is. Fordítóirodánk...
[Tovább]

Mikor van szükség záradékolt fordításra? Záradékolt fordításkor irodánk az elkészült dokumentumhoz fűzött, aláírt és lepecsételt hivatalos irattal tanúsítja, hogy a fordítás szövege...
[Tovább]